vrijdag 9 maart 2012

Roos Van Acker maakt nieuw programma voor VTM


Roos Van Acker maakt nieuw programma voor VTM

Presentatrice Roos Van Acker is bezig met de voorbereidingen van een nieuw programma voor vtm. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Van Acker werkte eerder, vooral, voor VT4 en eventjes voor Eén. Daarnaast is ze ook de vaste vervangster van het ochtendprogramma op Studio Brussel.

Bij VT4 presenteerde Roos Van Acker programma's als onder anderen 'Expeditie Robinson' en 'Peking Express'. Voor Eén maakte ze, samen met Sofie Van Moll, de show 'Goeie Vrijdag'. Wat ze precies bij vtm gaat doen, is nog niet bekend. Woordvoerster Sara Vercauteren zegt in Het Laatste Nieuws dat Van Acker zeker geen exclusiviteitscontract met vtm heeft getekend.

Roos Van Acker wil Galibier beklimmen

VT4-stem Roos Van Acker was zaterdag in sportcentrum Stadium Coupure Gent voor de eerste selecties van kandidaten die op vraag van sportdrankfabrikant Isostar op 1september de vermaarde Col du Galibier willen beklimmen. Wie door de selecties geraakt, krijgt vijf maanden professionele sportcoaching van Energy Lab.

Vorig jaar kon Bananaman Pascal Bleys zo'n begeleiding krijgen als voorbereiding naar de Antwerp Iron Man. Of er deze keer een Gentenaar mee met Roos Van Acker naar de top van de Col du Galbier mag, moet later blijken.

Roos Van Acker is bezig met de opnames van een nieuw programma voor VTM. Dat meldt de VRT. Er is nog geen verdere informatie bekend over het programma.

 Roos Van Acker presenteerde de voorbije jaren vooral voor VT4. Ze werkte daar mee aan programma's als 'Peking Express' en 'Expeditie Robinson'.

Het is niet duidelijk of Roos Van Acker definitief overstapt naar VTM of dat het om een eenmalige samenwerking gaat , maar volgens haar woordvoerster heeft ze geen exclusiviteitscontract getekend bij VTM.

Er is nog geen informatie over de inhoud van Van Ackers nieuwe project. Ook wanneer het programma met Roos Van Acker op VTM zal worden uitgezonden, is momenteel nog niet bekend.