maandag 16 april 2012

Roos Van Acker zoekt publiek voor tv-programma Den Toog in Oostende


Roos Van Acker zoekt publiek voor tv-programma Den Toog in Oostende

Binnenkort komt Roos Van Acker terug op het scherm, met Den Toog. In dat programma, dat wordt opgenomen in Oostende, gaat ze telkens met een centrale gast op zoek naar de (on)deugden van het leven. En Den Toog zoekt ook publiek.

Aan haar toog zal Roos Van Acker onder meer Rik Torfs, Herman De Croo en Lotte Pinoy ontvangen. De opnames van het nieuwe programma gaan door op 17, 18 en 19 april in Hotel Mondo in Oostende.

Voor de opnames is Starplanet Productions nog op zoek naar publiek. Wie geïnteresseerd is om deze opname met Roos Van Acker bij te wonen neemt contact op met Tine Raeymaekers via tine@starplanet.com of 0497/27.97.46.

Roos Van Acker maakt nieuw programma

Het is de plek waar wellicht het hardst gefilosofeerd wordt over het leven. Dan is het dus niet vreemd dat Roos Van Acker een cafétoog heeft uitgekozen als de plaats waar zij haar gasten zal ontvangen in een nieuw tv-programma.

In Den toog, dat opgenomen wordt in Oostende, staat telkens één gast centraal. Samen met die persoon gaat de sexy ex-presentatrice van Peking express en Expeditie Robinson Roos Van Acker op zoek naar de (on)deugden van het leven.

Den toog met Roos Van Acker zal vanaf mei uitgezonden worden op een digitaal kanaal. Om welk kanaal het precies gaat, maakt producent Starplanet Productions eind deze maand bekend.