vrijdag 13 januari 2012

Roos Van Acker als Kathy Pauwels in 'Tegen de Sterren Op'


Roos Van Acker als Kathy Pauwels in 'Tegen de Sterren Op'

De voorbije week probeerden gemiddeld 827.500 (live +5) 'Tegen de Sterren Op'-fans uit te zoeken of het nu de West-Vlaamse Eef of gastactrice Maaike Cafmeyer was, die in de zaal van het 'Mijn Restaurant!'-etablissement Seaven te zien was.

Hiermee was de zevende aflevering goed voor een marktaandeel van 35,6% (VVA 18-54) en een piek van 902.621 kijkers (live +5). Op donderdag 12 januari doen we een beroep op het imitatietalent van Roos Van Acker.

Roos Van Acker werd bekend als de zangeres van de groep 'Eden', en die podiumervaring komt haar goed van pas nu ze in de huid kruipt van Laura Lyndsey.

Samen met schlagerkoning Christoff (Jonas Van Geel) maakt zij reclame voor het enige echte 'Klagerfestival'. Roos Van Acker imiteert ook Kathy Pauwels, die voor ‘Royalty’ een exclusief interview heeft met prins Filip (Walter Baele).

De populairste talkshow van Nederland, 'De Wereld Draait Door', wijdt een thema-uitzending aan België.

Presentator Matthijs van Nieuwkerk (Guga Baul) praat met onze meest markante landgenoten van 2011: Regi (Jonas Van Geel), Zatte Rita (Barbara Sarafian) en Elio Di Rupo (Walter Baele).

In 'De Kotmadam' is Jef (Chris Van Espen) het beu. Hij vindt dat het programma na 20 jaar eindelijk aan vernieuwing toe is. Hij maakt zijn Jeanne (Nathalie Meskens) en Odilon (Ivan Pecnik) warm voor 'De Kotmadam 2.0.'

Naast Roos Van Acker in 'Tegen de Sterren Op'.

    Annemie Struyf (Nathalie Meskens) stelt haar dorp Pellenberg voor.
  
Tijdens 'Het Journaal' schakelt Freek Braeckman (Chris Van Espen) live over naar Greet De Keyser (Walter Baele) in Washington.

    Justine Henin (Barbara Sarafian) zet haar beste beentje voor in de nieuwe reclamespot van Nike.

    Mark Didden (Ivan Pecnik) heeft een hekel aan mensen die zichzelf een creatieve duizendpoot noemen.

    Selah Sue (Clara Cleymans) geeft dictie.

Als afsluiter pakt Marco Borsato (Jonas Van Geel) uit met een gloednieuw nummer, maar hoogtepunt in 'Tegen de Sterren Op' was toch het optreden van Roos Van Acker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten